DEZINFEKCE ÚČINNÉ PROTI KORONAVIRU

dezinfekce

HLEDÁTE DEZINFEKCE, KTERÉ JSOU ÚČINNÉ PROTI VIRŮM? KONKRÉTNĚ DEZINFEKCE PROTI KORANAVIRŮM? JSTE TU SPRÁVNĚ.

Nabízíme tyto profesionální dezinfekce velmi rychle účinné také proti coronaviru COVID-19:

PŘÍSPĚVEK POJIŠŤOVEN NA DEZINFEKCE

 

DEZINFEKCE NA VŠECHNY POVRCHY, TAKÉ PRO POTRAVINÁŘSKÉ PROSTORY:

LERASEPT FP 408 

Je jako jedna z mála – skutečně bezoplachová alkoholová dezinfekce, proto je ideální do potravinářských provozů, kuchyní i kanceláří. Necháte ji pouze z povrchu odpařit a je to. Její dezinfekční účinek proti virům (koronavirům) je již za 15 sekund. 

LERASEPT L 420  

Oplachová dezinfekce. To znamená před přípravou jídla ji musíte z ploch omýt. Kde není dezinfikovaná plocha určena přípravě pokrmů, není nutné dezinfekci omývat. Jedná se o profesionální koncentrát, je určený k ředění 1-2,5% roztok s dobou 5-15 min. pro zaručení efektivity dezinfekce. 

APESIN FOOD     

Plně virucidní dezinfekce do potravinářských provozů a průmyslových oblastí. Na bázi kyseliny mléčné. Ředění 1,5 %, doba působení 5 minut.

APESIN SAN     

Není přímo pro potravinářské prostory, ale pro zdravotnická zařízení a veřejné prostory, sportovní stadióny, šatny. Plně virucidní kyselá dezinfekce na povrchy. Na bázi kyseliny mléčné. ředění 1,5 %, doba působení 5 minut. Pro Veřejné prostory, medicínská zařízení, koupelny, WC. 

MÝDLA NA RUCE – PROFI:

Pro správnou hygienu je vhodné před nanesením dezinfekce vaše ruce pečlivě umýt mýdlem. 

Dezinfekční mýdlo Lavydes Soap   Profesionální dezinfekční mýdlo.

Septasan mýdlo   Profesionální mýdlo do potravinářství.

DEZINFEKCE NA RUCE:

Všechny uvedené jsou profesionální alkoholové dezinfekce na ruce se širokým spektrem účinku proti virům.

LERASEPT HD 

Extra rychlá dezinfekce na ruce. Během 30 sekund účinkuje proti všem bakteriím, plísním, kvasinkám i všem virům, tedy také skupině virů tipu koronaviry. Dezinfekce na ruce s virucidním účinkem je brána jako základ prevence. Virucidní účinek je u této dezinfekce na ruce plný, tedy působí proti všem virům.

ISOLDA DISINFECTION SKIN 

Dezinfekce proti bakteriím, plísním a omezeně proti virům, tedy také proti koronavirům. Dezinfekční gel na ruce v 500 ml balení.  

Krémy, roušky: 

Nezapomínejte na ochranu rukou pomocí krémů. Dezinfekce pokožku může vysušovat:

OPYMAN – REGENERAČNÍ KRÉM, KONCENTROVANÝ 

ISOLDA – KRÉM 

LIHOVÁ SMĚS 

Směs ethanol, peroxid, glycerol pro průmyslové využití.

ROUŠKY BAVLNĚNÉ  

10 ks v balení. S vnitřní kapsou na vložení kapesníku.

DŮKAZ ÚČINKU DEZINFEKCÍ:

Lerasept L 420Lerasept FP 408 jsou dezinfekce omezeně virucidní, nicméně například proti typu koronavirům, chřipkovým virům, HIV žloutence B, žloutence C jsou efektivní a dokonale je ničí. Dezinfekce Lerasept L 420Lerasept FP 408 jsou určeny k dezinfekci ploch a to i v potravinářské oblasti. Můžete je tedy použít na jakékoliv plochy i tam, kde připravujete jídlo.   

Virucidní účinek alkoholových dezinfekcí a alkoholových dezinfekčních gelů působících proti virům je deklarován výrobcem.  

Díky úzké spolupráci s výrobcem Stockmeier, kterého jsem před pár lety oslovila, když jsem hledala kvalitní dezinfekce a čisticí prostředky, vám mohu nabídnout velmi rychle účinné dezinfekce na plochy a dezinfekce na ruce. Tyto dezinfekce mají testy na viruciditu, tedy testovanou účinnost proti virům. Účinnost proti typu koranavirům jsem si nechala ještě jednou potvrdit přímo od výrobce: 

Statement_Lerasept FP408_virucidal activity_coronavirus_GB

Statement_Lerasept L420_virucidal activity_coronavirus_GB

Statement_Lerasept HD_virucidal activity_coronavirus_handdisinfection_GB

 

Pokud cestujete i na malé vzdálenosti či nakoupit a vybíráte vhodné dezinfekce na ruce, zvolte některou z dezinfekcí: Lerasept HD, Isolda disinfection skin , jako virucidní profesionální dezinfekci na ruce. Postupně zajišťujeme jejich dodávky vzhledem k možnostem výrobců. 

Lerasept L 420, Lerasept FP 408,  Lerasept HD, Isolda disinfection skin a další produkty zde uvedené jsou virucidní. To znamená, že jsou účinné proti virům. 

#brimi #brimicistidla #cistidla #brilantneciste #ciste #lerasept #leraseptfp408 #lerasetphd #hd #408 #420 #leraseptl420
#stockmeier #kiehl #cormen #cleamen #tana #apesin #biofinder #cidclean #isolda #isoldadezinfekce
#eko #ekocistidla #efektivniekologie #tochces #koncentrat #dezinfekcenaruce #alkoholovadezinfekcenaruce #dezinfekcnigelnaruce #dezinfekcnimydlo
#dezinfekce #desinfekce #alkoholovadezinfekce #ekologickadezinfekce #dezinfekcevpotravinarstvi #dezinfekcedokuchyne #cistenizmrzlinovehostroje
#dezinfekcesanity #dezinfekcekoupelny #dezinfekcekancelare #covid19 #covid #bezoplachovadezinfekce #anticovid #virucidnidezinfekce #dezinfekceprotivirum

Sdílet:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Další články

JAK SNADNO A EKOLOGICKY OČISTIT GRIL

GRILOVACÍ ROŠTY JE VHODNÉ DOBŘE OČISTIT EKOLOGICKÝM PROSTŘEDKEM JAKO JE XON-FORTE. Xon Forte je sprej na čištění grilu. Přípravek Xon-forte je ekologický a málo které